Premium Energy Systems BV gaat pitchen over ClearlineFusion tijdens het Innovation Expo 2016 in Amsterdam!

Op donderdag 14 april 2016 bruist het in Amsterdam van de innovatie!

Het evenement Innovation Expo 2016 staat in het teken van de ‘Sustainable Urban Delta’. Vele ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en innovatieve burgers komen in Amsterdam bij elkaar voor nieuwe ontmoetingen en om (de opschaling van) innovatieve projecten te versnellen. Hierbij valt te denken aan diverse sectoren, waaronder bouw en hernieuwbare energie.

Holland ConTech, een organisatie gericht op matchmaking in de bouw- en vastgoedsector, organiseert tijdens deze Innovation Expo 2016 een bijzondere activiteit. Dat is namelijk het ‘Holland ConTech StartUp House’. Daarin maakt Holland ConTech bouw gerelateerde StartUps zichtbaar voor een publiek van circa 4.000 deelnemers. Tevens kijkt heel Europa mee en dit event zorgt daardoor voor een grote media aandacht (o.a. DWDD, Toekomstmakers, RTLZ, BNR zijn hoogstwaarschijnlijk aanwezig).

Premium Energy Systems BV, geselecteerd exclusief importeur-distributeur voor Nederland en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westphalen van de Britse zonnepanelenfabrikant Viridian Solar, is één van de bedrijven die gaan pitchen. Premium Energy Systems BV gaat pitchen over ClearlineFusion, de nieuwste innovatie voor dakintegratie van solar PV.