Op dinsdag 7 juni a.s. zal Premium Energy Systems BV via de matchmaker voor de bouwsector Holland ConTech deelnemen aan de PROVADA 2016 in de Rai te Amsterdam.

The Next Step is het thema van PROVADA 2016:

In een rap tempo volgen wijzigingen elkaar op. Er ontstaat een nieuw, dynamisch speelveld waarin elke vastgoedpartij zijn positie voortdurend dient vast te stellen en aan te passen. O.a. verduurzaming van het vastgoedbezit, integratie van solar in gebouwen (BIPV), Robotica, Internet of Things, Big data, gebruik versus bezit en dergelijke. Met nieuwe mogelijkheden moet de volgende stap genomen worden. Vooruit kijken, denken en aanpakken. Gericht op het resultaat, want niet meedoen en niet in beweging komen is gewoonweg geen optie. Vandaar dus…. The Next Step.

Het thema van dinsdag 7 juni is Smart Cities:

Steden groeien en worden complexer. Ze transformeren in snel tempo. De stad staat hoog op de agenda van alle stakeholders. Slimme ideeën helpen om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden en duurzaam in te richten.

 

MATCHMAKING MEETUP – Holland ConTech

Startups zoeken klanten. Grownups moeten innoveren. Holland ConTech brengt deze twee werelden bij elkaar zodat rendabele innovaties kunnen ontstaan. Op PROVADA FUTURE vindt elke dag een MATCHMAKING MEETUP plaats met wisselende Startups en Grownups.

Premium Energy Systems BV is door Viridian Solar geselecteerd als exclusief importeur-distributeur voor de Benelux en Duitsland.

Viridian Solar is een Britse producent van indak zonnepanelen welke worden gekenmerkt door een esthetisch en kwalitatief hoogwaardig niveau en die op een eenvoudige en doeltreffende wijze indak, dus geïntegreerd in het dakvlak, geïnstalleerd kunnen worden. De Viridian Solar indak zonnepanelen zijn door de British Board of Agrément (BBA) gecertificeerd als zelfstandige dakbedekking en voldoen daarmee aan alle binnen de EU geldende eisen en normen.

De nieuwste innovatie van Viridian Solar voor dakintegratie van solar PV is ClearlineFusion. ClearlineFusion bestaat uit fraaie zwarte PV-zonnepanelen omgeven door smalle gootstukken die binnen de daklijn worden aangebracht. ClearlineFusion is bij uitstek geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten bij een dakhelling tussen de 20° en 60°. Geen onnodig gedoe met verzwaarde onderconstructies, EPDM-onderlagen of plastic onderbakken (trays). Wel snel, doeltreffend en eenvoudig.

Solar never looked so good

Premium Energy Systems BV zal op de PROVADA 2016 aanwezig zijn om Clearline Fusion te demonstreren en nader toe te lichten.